چه کسانی نباید عمل زیبایی بینی انجام دهند؟

چه کسانی نباید عمل جراحی زیبایی بینی انجام دهند؟

عمل جراحی زیبایی بینی یکی از رایج‌ترین عمل‌های جراحی در کشور ایران است که غالبا به منظور تغییر شکل ظاهری بینی و زیباسازی آن انجام می‌شود. کجی، بزرگی، قوز و انحراف بینی از جمله مواردی است که معمولا در عمل زیبایی بینی اصلاح می‌شود. در حالی که این عمل برای بسیاری از افراد بی خطر است و مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند، اما بعضی از افراد نباید این جراحی را انجام دهند چرا که ممکن است برای آن‌ها مشکلاتی ایجاد شود. هدف از نگارش این مقاله آشنایی با مواردی است که سبب ممنوعیت افراد در عمل جراحی زیبایی بینی می‌شود.

مشاوره آنلاین روی واتساپ
0999 - 11 46 580
بینیت از چه نوعی هست؟
استخوانی
گوشتی
گوشتی - استخوانی
نمیدانم

ممنوعیت افراد در عمل زیبایی بینی

کسانی که نباید عمل زیبایی بینی انجام دهند شامل موارد زیر هستند:
1- افراد مبتلا به مشکلات تنفسی مانند پولیپ یا آلرژی شدید بهتر است که قبل از انجام جراحی، ابتدا مشکلات تنفسی خود را برطرف سازند.
2- افرادی که مبتلا به بیمار‌های خونی نظیر هموفیلی و مشکلات انعقادی هستند.
3- کسانی که اضافه وزن شدید دارند و اصطلاحا "فرا فربه" نامیده می‌شوند زیرا بیهوشی بر آ‌ن‌ها ممکن است تاثیرات بدی داشته باشد.
4- افراد مسن
5- ورزشکارانی که ورزش‌های سنگین مانند فوتبال، کشتی و ... انجام می‌دهند، ممکن است بر اثر ضربه بافت غضروفی بینی‌شان جابه‌جا شود که قابل ترمیم نیست.
6- افرادی که زخم‌های پوستی دارند.

پیشنهاد مطلب : ضربه به بینی عمل شده

7- افرادی که مبتلا به بیماری‌های خاص نظیر سرطان هستند.
8- کسانی که مبتلا به بیماری‌های روحی نظیر اختلال بدریخت انگاری هستند. این افراد در صورت انجام جراحی بینی باز هم به نتیجه مطلوب نخواهند رسید و تمایل به جراحی مجدد خواهند داشت.
9- افراد سیگاری که به تعداد زیاد در روز سیگار می‌کشند، نمی‌توانند جراحی بینی انجام دهند و به این منظور لازم است که دو هفته قبل از جراحی، کشیدن سیگار را ترک کنند.
10- سن مناسب برای جراحی بینی برای خانم‌ها بالای 16 و برای آقایان بالای 18 سال است و کسانی که در این محدوده قرار نمی‌گیرند، نمی‌توانند عمل زیبایی بینی انجام دهند.
11- خانم‌ها دو ماه بعد از زایمان می‌توانند برای عمل زیبایی بینی و یک ماه بعد از جراحی بینی می‌توانند برای بارداری اقدام کنند و در خارج از این محدوده مجاز به انجام عمل بینی نیستند.
12- افرادی که کمتر از یک سال از عمل زیبایی بینی آن‌ها گذشته باشد.

جهت دریافت مشاوره رایگان و تخصصی شماره خود را وارد نمایید
ارسال

نکات مرتبط با چه کسانی نباید عمل زیبایی بینی انجام دهند؟

نگرانی از نتیجه عمل بینی

یکی از عامل‌هایی که باعث نارضایتی فرد کاندید جراحی بینی می‌شود، عدم فهم مشترک بین بیمار و پزشک نسبت به نتیجه کار است. گاهاً پزشک از نتیجه جراحی انجام شده رضایت کامل دارد، اما مراجع کننده به شدت ناراضی و سرخورده است.

راه حل مجموعه طراح طب برای این موضوع استفاده از روش مکمل اسکن سه بعدی است که برای جراحی بینی بسیار کمک کننده است. در این روش قبل از جراحی، چهره بیمار اسکن سه بعدی می‌شود و در جلسه مشاوره در حضور پزشک، بیمار و متخصصین طراحی، چهره بعد از عمل بیمار برای وی ترسیم می‌شود. همچنین بیمار به راحتی می‌تواند نظرات خود را به پزشک منتقل کند و بعد از امکان سنجی توسط پزشک، به کمک متخصص طراحی، تغییرات دلخواه را بر طراحی چهره خود اعمال نماید.

جراحی بینی در مبتلایان به سینوزیت

جراحی بینی بر استخوان بینی، پوست و غضروف بینی انجام می‌شود و ارتباطی با سینوس‌ها ندارد؛ در نتیجه سینوزیت برای جراحی بینی مشکلی ایجاد نخواهد کرد. همچنین سینوزیت بعد از عمل بینی بدتر نخواهد شد؛ چه بسا در مواردی که سینوزیت در نتیجه انحراف بینی ایجاد شده باشد، جراحی بینی به برطرف شدن بیماری نیز کمک خواهد کرد.

قالب کنترلی

مهندسین طراح طب بر اساس طراحی سه بعدی و آنالیز تغییرات بینی، ابزار دقیقی را برای کنترل روند جراحی به منظور رسیدن به فرم دلخواه متقاضی، به عنوان قالب کنترلی، طراحی کرده و با جدیدترین پرینترهای سه بعدی آن را می‌سازند.

این ابزار به جراح این امکان را می‌دهد تا در حین جراحی، فرم بینی را با آن چک کند. اگر قالب بر روی بینی کاملا منطبق نشود، جراح باید تغییراتی را اعمال کند تا بتواند به فرم مورد نظر و طراحی شده، دست یابد. به عبارت دیگر، پایان زمان جراحی، زمانی است که قالب کنترلی به طور کامل بر روی بینی قرار بگیرد.

بنابراین با استفاده از این ابزار (قالب‌های کنترلی)، نگرانی متقاضی جراحی بینی بر طرف خواهد شد که جراح چگونه می‌تواند به فرم ایده آل و طراحی شده برسد.

قالب کنترلی در حین جراحی

قالب‌های کنترلی برای انواع بینی‌ها (گوشتی، استخوانی، ترمیم بینی، انحراف بینی و ...) کاربرد دارد و هر قالب مختص به فرم طراحی شده همان فرد می‌باشد و برای فرد دیگری کاربرد ندارد.

هنگامی که قالب کنترلی یا همان قالب بینی طراحی شده متقاضی ساخته می‌شود، در روز جراحی به همراه اطلاعات جراحی و عکس‌های دو بعدی فرد، به کلینیک جراحی ارسال می‌گردد؛ از آن رو عکس و تصاویر سه بعدی و یا تصاویر اسکن سه بعدی به همراه آنالیز دقیق تغییرات بینی در بورد اتاق عمل نصب می‌‌گردد. بنابراین با استفاده از این تکنولوژی، جراح با استفاده از ابزار دقیقی که بر اساس طراحی و سلیقه متقاضی ساخته شده است، جراحی خود را انجام می دهد. این امر توانسته است خطای جراحی را به حد بسیار زیادی کاهش دهد. بنابراین با افزایش دقت جراحی، رضایت متقاضیان جراحی بینی از نتیجه جراحی به صورت چشمگیری افزایش یافته است.

مشاوره جراحی بینی

با ما تماس بگیرید

با ما تماس بگیرید

مشاوره و نوبت دهی
[از 10:30 الی 20:30]
021 91071259
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
پرسش و پاسخ تکمیلی سوال شما توسط کارشناسان طراح طب پاسخ داده خواهد شد.
ارسال نظر
مشاوره آنلاین
راه‌های ارتباطی